dimarts, 28 de novembre del 2017

La nostra exposici贸.

馃憠Qu猫 hem fet?

En aquesta sessi贸, ens ha tocat exposar al meu grup, 茅s a dir, a mi i a tres companyeres m茅s de la classe. Hem comen莽at la presentaci贸 sobre el tema 13, la introducci贸 de les pissarres digitals interactives. Una volta l'hem acabada hem realitzat la partida al Kahoot que haviem preparat per als nostres companys/es. Com que hem parlat d'aquest tema, i disposem a classe d'una pissarra digital interactiva, hem estat durant una estona jugant amb ella i ensenyant als nostres companys que en eixe moment serien els alumnes, sobre el seu funcionament i les possibles activitats a realitzar amb ella.

馃憤Qu猫 hem apr猫s?

Hem parlat sobre "la incorporaci贸 als escenaris educatius de la pissarra digital". Doncs b茅, en aquest tema hem tractat d'explicar el gran potencial que ofereixen aquest tipus d'eines que ja disposen moltes escoles a les seues aules. El fet que hagen anat evolucionant poc a poc les noves tecnologies, fa que amb les PDI els xiquets estiguen m茅s motivats per participar a les classes, s'interesen m茅s per aprendre, volen fer activitats i d'aquesta forma aprenen. No sols serveix per als xiquets sin贸 que tamb茅 茅s una eina innovadora per als mestres.
En aquest enlla莽 deixe la nostra presentaci贸 grupal, i d'aquesta manera teniu acc茅s per poder veure el nostre treball i saber de tot all貌 que hem parlat.

https://prezi.com/bd-cyqrispe9/edit/?utm_campaign=share&utm_medium=email#4_95982358









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada