dijous, 2 de novembre del 2017

2-11-2017

馃憠Qu猫 hem fet?

El que hem fet hui ha sigut escoltar la presentaci贸 que han fet un grup de companyes de classe. I posteriorment, hem jugat una partida al kahoot per poder practicar el que acabavem d'aprendre.
Despr茅s el professor ha deixat temps per poder acabar la propera pr脿ctica que hem d'entregar, 茅s a dir, la WebQuest.

馃憤Qu猫 hem apr猫s?

Com acabe de dir, han realitzat una presentaci贸, que feia refer猫ncia al tema 7 del llibre, i s'anomena "L'organitzaci贸 de les TIC als centres d'Educaci贸 Infantil i prim脿ria".
En aquest tema hem apr猫s sobre com s'organitza les TIC en l'educaci贸 des de el marc normatiu per mitj脿 de la LOMCE, LOE i Reial Decret 132/2010, els models organitzatius i curriculars dels centres d'Educaci贸 Infantil i Prim脿ria. El Pla TIC, que general l'煤s d'infraestructures tecnol貌giques innovadores en els centres educatius dependents de la Generalitat, afavoreix en la creaci贸 d'aules d'inform脿tica i reposa tot el material que queda obsolet. Hem apr猫s a trav茅s de diferents exp猫riencies viscudes sobre el que 茅s la realitat virtual, el qu猫 茅s, un instrument de realitat virtual que garantitza beneficis com:
-Simulaci贸 i recreaci贸 de nous espais per als alumnes.
-Exper猫ncies inmersives que capten l'atenci贸 i milloren el treball en grup.
 -Motivaci贸.
Tamb茅 han profunditzat en la definici贸 d'educaci贸 3.0, de forma que diem que es tracta d'una revista que es familiaritza amb la innovaci贸 tecnol貌gica, les noves tecnol貌gies etc. Tamb茅 millora la formaci贸 tant dels docents com dels recursos per al professorat. A m茅s, hem apr猫s el que era la pissarra interactiva e-blackboard i tamb茅 el robot anomenat Next . Han explicat sobre la definici贸 de Smile and Learn, un portal amb aplicacions amb informaci贸 per millorar els aprenentatges en educaci贸 infantil. Per 煤ltim, ha coincidit que varen assistir a la Fira Simo d'aquest any, i ens han plasmat diverses fotografies relacionades amb el tema que estaven explicant les quals foren
facilitades per aqueta fira.















Per saber m茅s... 

Tamb茅 podem crear les nostres ulleres virtuals a casa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada