dimarts, 3 d’octubre del 2017

Sèptim dia.

👉Què hem fet?

A la classe d'avuí el professor ha parlat sobre els percentatges de les pràctiques que estem realitzant. També ha explicat sobre com hem de citar i afegir referències als nostres treballs. De manera que hem entrat a la pàgina web en la que el professor comparteix tots els enllaços, grups de treball, calendaris per entregar pràctiques etc. i una volta dins hem clicat sobre la "pestanya" anomenada enllaços i després situar-se dintre de la pàgina de les revistes i després clicar sobre la biblioteca de la universitat i hem entrat a un document que ens explicava la forma en que hi ha que citar els nostres documents. 

👌Què hem après? 

En la sessió de huí hem après com citar i com afegir les referències bibliogràfiques als nostres treballs, vídeos etc. Segons el document es citarà d'una manera o d'una altra, és a dir, no es citarà de la mateixa manera si estem tractant un artícle d'una revista que si estem tractant un llibre etc. Per tant, hem après gràcies al document el APA, que explica detalladament com afegir les referències bibliogràfiques als nostres treballs. 
També el professor ens ha manat que entregarem una pràctica per al proper dia, que consisteix en buscar una revista, un llibre, i un capítol de un llibre sobre el tema de teoría que hem de tractar, per tant també hem après com fer aquesta activitat. El professor, ens va penjar un llistat de documents, revistes, bases de datos etc i d'aquesta manera a partir d'aquestes pàgines ens pot facilitar la recerca dels documents per poder realitzar la nostra pràctica. 

💭Què pensem?

Sobre aquesta sessió, pense que ens pot servir per a la resta de treballs que hem de realitzar, així poder citar correctament sobre aquells llibres, revistes, artícles, periòdics etc que vulguem treballar. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada