dimarts, 24 d’octubre del 2017

Dijous 24 d'Octubre.

馃憠Qu猫 hem fet?
Hui la sessi贸 l'hem dedicada com cada dimarts per a atendre a l'exposici贸 que han realitzat una altre grup de treball i per finalitzar la presentaci贸 hem jugat al Kahoot com de costum.
Per finalitzar la classe hem acabat les presentacions de forma oral dels murals que quedaven per exposar.

Font:http://bit.ly/2gB3Tdr
 
馃挭Qu猫 hem apr猫s?
Hui hem apr猫s gr脿cies a els nostres companys/es sobre el tema de la web 2.0 i la web 3.0 en l'Educaci贸. Hem apr猫s les deficinici贸 de cadascuna d'elles. Els avantatges i desavantatges de fer 煤s d'aquestes webs. Tam茅 han parlat sobre la definici贸, caracter铆stiquesparts, disseny i creaci贸 i inclusi贸 d'atres webquest. Aix铆 com tamb茅 han parlat sobre la ca莽a del tresor.
Hem millorat aquestes definicions fent una partida al kahoot, en el que apareixien preguntes sobre el que acabavem de veure a classe.



Font: http://bit.ly/2xnTVmJ




Font: http://bit.ly/2zDpfOM


馃挱Reflexi贸
Aquesta classe ens aprofita per poder aprende sobre els tipus de web, per poder utilitzar-les tant en el nostre dia a dia com en el futur. Tamb茅 saber si estem utilitzant b茅 aquestes web i els avantatges o desavantatges que pot sofrir. Tamb茅 sempre resulta agradable que els companys expliquen desde el seu punt de vista el temari. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada