dijous, 19 d’octubre del 2017

Segona exposici贸.

馃憠Qu猫 hem fet?

La classe de hui l'hem dedicada a atendre l'exposici贸 dels nostres companys per poder possar-nos a prova amb el kahoot una volta acabada l'exposici贸. I despr茅s hem comen莽at amb les exposicions de les activitats del mural.

馃挜Qu猫 hem apr猫s?

En la sessi贸 de hui, a trav茅s dels nostres companys hem apr猫s sobre el tema de les TIC, 茅s a dir, les tecnologies de informaci贸 i comunicaci贸.
Aquesta presentaci贸 ha comen莽at amb una xicoteta introducci贸 sobre el que va a tractar el tema i introdu茂r-nos uns pocs conceptes.
Font: http://bit.ly/2gma8S8
Seguidament han explicat que s贸n les TIC i les funcions que tenen en l'educaci贸. Tot seguit han continuat amb l'acc茅s a les TIC, amb les adaptacions de hadware i software i amb les fases per poder utilitzar les noves tecnologies els alumnes en l'aula inclusiva. Han parlat sobre la xarxa accessible i les raons que justifiquen el disseny d'una xarxa per a tots etc.
D'altra banda tamb茅 han explicat les barreres per als alumnes que sofreixen alg煤n tipus de discapacitat visual, auditiva, dificultats motores... Aix铆 com la tecnologia de suport i els dos tipus de tecnologia assitida. Molt important la selecci贸 d'informaci贸 per part del professorat. Les quatre 脿rees que hi ha, 茅s a dir, la personal, contextual, curricular i tecnol貌gica. Qu猫 茅s la tecnologia assistida etc.

Per finalitzar hem refor莽at els conceptes que han acabat d'explicar el grup que ha exposat amb el Kahoot, en el que haviem de respondre les preguntes sobre el tema que acabaven de explicar per saber si haviem ent猫s els continguts.
Font: http://bit.ly/2x8Hj2m



馃挰Reflexi贸.

Que els companys exposen els temes sempre ajuda per estar atents i aix铆 tamb茅 fixar-se perqu猫 un altre dia serem nosaltres els que estem exposant. Tamb茅 hem vist alguns v铆deos dins de l'exposici贸 molt emotius sobre l'educaci贸 inclusiva que han estat molt b茅 i ajuden per entendre millor el que estaven explicant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada