dimarts, 10 d’octubre del 2017

Primera Exposició

👉Què hem fet?

A la classe de hui s'ha exposat el següent tema, és a dir, el 2, però aquesta vegada ho han fet un grup de treball format per els nostres companys i companyes de classe. Després de que aquest grup exposara el seu tema, hem jugat una partida al Kahoot, les preguntes de la qual han sigut dissenyades per els mateixos membres d'aquest grup. 

👀Què hem après?

Aquest grup ha explicat el tema 2 mitjançant una presentació de Prezi. El tema tractava sobre la competència digital en el professorat. Sobre aquest apartat del manual d'aules digitals, s'ha aprés, sobre la definició de competència digital, la bretxa digital, el procés d'ensenyament-aprenentatge, la alfabetització informacional, sobre l'entorn habitual d'ensenyament aprenentatge, competències professionals, i sobre l'aprenentatge interactiu. Incloent una definició senzilla de cada apartat. També la presentació continuava parlant de l'educació 3.O i com afecta actualment en l'ensenyança i quines innovacions suposa aplicar aquest tipus d'educació interactiva, participativa, activa etc. Així com s'ha parlat sobre les noves tecnologies d'informació i comunicació (TIC) i també com afecten aquestes en el professorat. I finalment sobre el nou rol dels professors davant els canvis que es van introduïnt diariament en els processos d'ensenyança-aprenentatge. Hem reforçat aquestos termes amb el Kahoot per a que així quedara més clar. 

Font: http://bit.ly/2hBcpJx


💬Què pensem?

Una reflexió personal del que hem fet hui seria que aquest tipus de presentació ens servix per aprendre sobre aquest tema ja que nosaltres treballarem un altre tema i hem de transmitir-lo a la classe actuant com a professors/es i els alumnes aprenen sobre el que nosaltres donem. Per tant, hem aprés sobre un tema que ens han explicat els nostres companys sense la ajuda del professor i a més hem repasat i reforçat el temari amb les preguntes del joc. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada