dijous, 5 d’octubre del 2017

Practiquem el Kahoot!

👉Què hem fet?

Hui dijous dia 5 d'Octubre hem fet diverses coses, com per exemple, el professor ha començat recordant com haviem de citar a l'anterior pràctica i millorar-ho per a les pròximes. Una volta ha explicat això, hem destinat gran part de la classe per entrar a l'aplicació online del "Kahoot" per saber com funcionava (si no haviem jugat anteriorment) i per jugar una volta i així poder veure com era. Abans de ficar-nos a jugar, hem deixat uns 10 minuts per llegir el temari que ens va passar el professor, ja que les preguntes tractaven sobre aquest tema. Una volta, complit el temps, hem entrat desde el nostre usuari, afegint el nostre nom i ens hem ficat a jugar.
Font: http://bit.ly/2xkKpj2
Una volta el joc ha acabat, hem seguit amb l'explicació, i Alejandro ens ha explicat que per completar el nostre treball grupal haviem de realitzar un mapa conceptual, per tant, ens ha mostrat dos pàgines per poder crear-los de forma fàcil en la que queden ben reflectades les nostres idees. Aquestes pàgines són, en primer lloc una s'anomena "Gliffy" i l'altra "Bubbl.us".

I finalment en acabar l'explicació hem seguit amb els nostres treballs grupals que hem d'entregar.

👀Què hem après?

En aquesta sessió hem après a millorar les nostres cites respecte dels treballs que realitzem. També hem après com entrar al joc del Kahoot i com entrar per poder començar una partida, així com , la manera en la que podem crear nosaltres una partida, és a dir, ens registrem a la pàgina del Kahoot i després podem nosatres crear eixes preguntes i respostes tal i com nosaltres desitjem.
També hem après dos pàgines noves, com ja he mencionat anteriorment per poder crear mapes conceptuals de forma sencilla i ràpida. Per entrar aquestes dos pàgines ens hem de registrar i tan prompte com ens registrem amb el nostre usuari, cliquem sobre la pestanya que ens indique on podem crear un mapa nou (és a dir, en la pestanya que s'anomena "filer", cliquem i apareix  "nou"). Una volta elegida eixa opció, podem crear el mapa conceptual a partir de diverses formes geomètriques, diferents temes que podem seleccionar etc.


Font: http://bit.ly/2xWEAum 

Font: http://bit.ly/2xjwwXo 

💭Què pensem?

Sobre aquesta classe, pense que el fet de crear nosaltres una partida en el Kahoot ens ajuda, ja que més tard en la nostra exposició grupal hem de crear un, sobre el tema que estarem tractant per a que la resta de la classe conteste les preguntes, és a dir, nosaltres (el grup de treball) eixe dia actuarem com a professors, i els nostres companys com als alumnes que han de respondre les preguntes que nosaltres haurem creat. I no oblidar les dos pàgines mencionades anteriorment, per la mateixa raó ja que com hem de crear un mapa conceptual en el treball grupal ens pot servir de gran ajuda. Però cal dir que tot el que hem après no sols serveix per a aquesta assignatura, sinó que ens pot servir per qualsevol altra assignatura o bé en un futur com a docents.


PER A SABER MÉS... US DEIXE UN VÍDEO-TUTORIAL PER CREAR UN KAHOOT



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada