dimarts, 17 d’octubre del 2017

Creaci贸 de murals

馃憠Qu猫 hem fet?

Avui el professor ha explicat diferents models per poder crear un mural, que ser脿 la pr脿ctica 2 que realitzem. En aquesta pr脿ctica hem de crear una activitat i penjar al nostre mural imatges que puguen explicar de que tracta aquesta activitat. Hem de pensar els objectius, de forma que al proper dia de classe s'exposar脿n breument davant la classe. Despr茅s de l'explicaci贸 ha deixat el temps que quedava per finalitzar la classe per poder comen莽ar amb els nostres treballs.

馃憤Qu猫 hem apr猫s?

Hem apr猫s dos p脿gines noves per poder crear murals, i decorar-los al nostre gust.
En primer lloc, la p脿gina per la qual ha comen莽at l'explicaci贸 es la de "Padlet". Una volta la buscavem en el buscador d'Internet, haviem de registrar-nos per poder entrar. Per poder crear un nou mural haviem de clicar en l'opci贸 de "crear un nou" per a poder escollir l'opci贸 de fons que desitjarem i comen莽ar a decorar. Una vegada fet, ens dirigim fins la part superior al costat dret, on est脿 l'opci贸 de compartir. Una volta elegida aquesta opci贸, tan sols tenim que marcar el tipus de privacitat que volem tenir, en el nostre cas en p煤blic, i ja hem finalitzat.



En segon lloc, l'altra p脿gina que ens ha explicat per poder crear un mural, 茅s la p脿gina de "Linoit", en la que hem d'entrar, i necessita un nom d'usuari i una nova contrasenya. Una vegada passat aquest pas, podem iniciar el nostre mural. Aquest 茅s un model senzill, que ens permet afegir fotografies, t铆tols etc i modificar el seu tamany, fons etc. Un exemple del mural de la p脿gina "Linoit"





馃挱Qu猫 pensem?

Sobre la sessi贸 de hui, pense que ens poden servir aquest tipus de p脿gines per poder crear murals. De fet per a la propera pr脿ctica ja ens serveix de ferramenta per poder crear el nostre mural, sobre aquella activitat que pensem que pot servir als/les alumnes per poder aprendre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada