dijous, 28 de setembre del 2017

Sisena sessió

👉Què hem fet?

A la classe de hui hem fet un vídeo, un estil com el power point però animat. De tal forma que una volta fet el compartim al nostre blog per a que totes les persones que vulguen poden entrar a veure’l.

👀Què hem après?

Hem après com he dit anteriorment la forma de com fer un vídeo animat, per poder fer exposicions, treballs, presentacions per als alumnes etc. Per fer açò del que parlem tan sols hem d’ entrar a la pàgina online “Powtoon”. Una volta dins, registrar-se per mitjà del correu, del Facebook o simplement creant un nou conter. Una volta creat aquesta nova presentació, comencem a editar-la al nostre gust, modificant les escenes, afegint objectes, tal i com ens agrade. A banda, podem modificar la música de fons i per a fer-ho podem entrar a la pàgina online “Jamendo” per poder descarregar melodies de forma gratuïta.
Finalment, per poder exportar-lo i compartir-lo al nostre blog, hem de clicar per guardar la nostra creació i després anar sobre la paraula “Export”, una volta pressionada aquesta opció decidim on exportar-lo i amb quin format, és a dir, pdf, mp4, a youtube etc. Una vegada realitzat aquest procediment, podrem accedir al nostre blog i compartir el vídeo animat des de un enllaç de youtube o a través del html.


Font: http://bit.ly/2wtwbgi


💭Què pensem?

Aquesta classe ha resultat productiva, ja que realitzar aquest tipus de activitats ens serveix tan per a la classe d’aules digitals per completar el nostre blog, però també per qualsevol altra assignatura, ja que d’aquesta forma podem fer presentacions a altres classes de forma animada i divertida. És un bon treball! 


ACÍ US DEIXE EL EXEMPLE DEL VÍDEO ANIMAT QUE HE CREAT.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada