dimarts, 19 de setembre del 2017

Tercer dia.

Com és habitual, per començar la classe després de seure als ordinadors, el professor explica l'estructura que tindrà la classe. Una vegada fet això començarà amb l'explicació.

💪Què hem fet?

Aquesta classe ha sigut bastant intensa, en la qual hem après una gran quantitat de coses sobre com modificar el nostre blog per dissenyar-lo millor.
Així com per exemple, afegir una descripció al perfil personal, perque puga aparèixer junt la fotografia del nostre perfil a blogger. Per tant editem el perfil i afegim descripció. També es pot afegir tota classe d'interessos personals, aixi com llibres favorits, pel·licules, etc.
L'anterior sessió també vam treballar els gadgets, però Alejandro (el professor) va tornar a parlar sobre ells i va explicar de nou com afegir altres gadgets diferents i més innovadors. Per fer això, has d'entrar a "disseny" i tot seguit pots afegir els gadgets que cregues convenient i abanda pots modificar el seu ordre.
Per poder ordenar les entrades podem crear etiquetes i així trobar-les de forma més fàcil. Es poden editar les vegades que siguen necessaries i canviar el nom, l'ordre etc. Açò es fa de forma tan senzilla com entrant per crear una entrada nova o bé si ja està creada li donem la opció d'editar i a la part superior dreta hi ha una opció que posa etiquetes, amb un clic al sobre s'afegixen al nostre gust.
També hem après com poder afegir un document que es troba penjat a la pàgina slideshare, o també ha afegir un vídeo copiant el seu URL i clicant a afegir, d'aquesta forma les idees poden resultar més clares.
Per poder tindre un blog en condicions "legals" el que hem fet ha sigut entrar a la pàgina de "Creative Commons" i una vegada dins d'aquesta pàgina hem modificat seguint els passos del professor la forma per poder tindre una llicència de drets per al nostre blog.


Font: http://bit.ly/2hs1WUk 
 Font: http://bit.ly/2wRV051   


 Font: http://bit.ly/2fMrEiV   



                                                                                                                                                                                                                          


💭Relexió
Com es pot comprovar a aquesta classe hem practicat una gran quantitat de coses, que ens poden servir per poder treballar tant al nostre blog, com també en el nostre ordinador diariament, pel fet de poder modificar la llicència de drets, o també modificar a la configuració del buscador d'internet modificar per a que cerque aquelles coses que hem introduït etc. I a banda que sempre ens resultarà útil per poder fer-li ús.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada