dijous, 21 de setembre del 2017

Quarta sessió

Per introduïr la classe el professor ha fet un breu resum sobre el que anavem a treballar es a dir el tema del copyright i les llicències de drets d'autor per a protegir les nostres imatges i vídeos del blog. Així com la creació d'un document al Slideshare.

💪Què hem fet?

Com he mencionat a l'introducció de la classe d'avui el professor ha començat explicant com podiem acreditar les imatges del nostre blog com a imatges "pròpies", per altra banda una vegada acabada l'explicació de com fer-ho ha explicat la llicencia dels drets d'autor per als vídeos.
En primer lloc, per a treballar sobre les imatges el que hem de fer es:
1. Títol i icona de la llicència
2. Autor
3. Sigles de la llicència.

Si per algún cas no hi apareix el nom de l'autor hi ha que escriure "La font: l'url de la pàgina" i açò es farà acurtant l'url amb un programa com per exemple el "Bitly". Per als vídeos en aquest cas de la plataforma de Youtube hi ha que elegir la Llicència de drets Estàndard.

En segon lloc, per pujar un document al Slideshare el que hi ha que fer es crear un nou compte o bé entrar desde el nostre Facebook. Una vegada creada, podràs seleccionar qualsevol document del ordinador, ja siga pdf, power point etc. i així poder penjar-lo, elegint les seues característiques, és a dir, públic o privat, etc. Una vegada penjat a la red, el que podem fer es copiar el seu HTML per poder copiarlo al nostre blog i crear una entrada on aparega el document del Slideshare.

Font: http://bit.ly/2xA5QjQ
Font: http://bit.ly/2xq3yV2














💭Què pensem?

El treball realitzat hui, pot servir de molta utilitat ja que en qualsevol moment de la nostra vida haurem de crear nous blogs, en els que haurem de penjar videos i imatges i haurem de citar els drets d'autor. I persupost, el document de Slideshare per poder compartir documents que haurem realitzat en el nostre ordinador i d'aquesta forma que la gent els visite per poder resoldre els seus dubtes o simplement consultar-ho per curiositat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada