dimarts, 12 de setembre del 2017

Introducció de l'assignatura.

Un primer contacte

En primer lloc, per iniciar el curs amb l'assignatura de Desenvolupament Curricular i Aules Digitals, el professor ha començat fent una breu presentació del que es tractarà l'assignatura, com es treballarà, l'avaluació de la qual aquesta consta etc. També s'ha passat un llistat per veure qui havia assistit a classe. Una vegada finalitzat aquest procediment, el professor ha explicat un dels projectes que haurem de dur a terme durant aquest quatrimestre, un d'ells serà aquest  blog, que ens servirà com a "diari" de classe per poder publicar allò que hem treballat, après i escriure sobre el que ens ha paregut, coses a millorar etc. Aquest blog juntament amb la resta de treballs que conformaràn l'apartat de pràctiques de l'assignatura d'Aules Digitals.

👍Què hem après?

A la classe d'avui hem après com crear un blog i també a publicar entrades, que durant les properes sessions anirem millorant i decorant al nostre gust. També hem aprés sobre la privacitat que tenen les noves xarxes socials d'avui en dia etc. 




💬Què pensem? 

Com a reflexió, pense que ens serveix l'explicació de la creació del blog, ja que en un futur ens pot servir per poder treballar, o també buscar i navegar amb altres blogs. En quan a les noves tecnologies a les aules pense que s'ha de fer un bon ús i gastar-les de forma que s'aprenga amb elles i no per divertir-se sense cap finalitat. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada