dimarts, 12 de desembre del 2017

Realitat augmetada

馃憠Qu猫 hem fet?
En la classe de hui hem presenciat una exposici贸 d'una companya sobre la realitat augmentada. Una volta ha exposat hem pugut realitzar activitats amb les nostres applicacions de m貌vil sobre la realitat augmentada.

馃憤Qu猫 hem apr猫s?

Hem apr猫s que la realitat augmentada 茅s el terme per a definir una visi贸 directa o indirecta d'un entorn f铆sic del m贸n real, els elements del qual es combinen amb elements virtuals per a la creaci贸 d'una realitat mixta a temps real.
Hem apr猫s com fer 煤s d'aplicacions per treballar aquesta realitat augmentada, per aix铆 en un futur poder utilitzar-ho a les nostres aules, amb una tablet i l'aplicaci贸 corresponent. 
Hem treballat amb una aplicaci贸 anomenada "Aurasma" amb la qual fent una fotografia detectava els patrons del treball de la nostra companyera, i eixe dibuix transformava amb realitat augmentada. aquest seria l'exemple: 

En segon lloc tamb茅 hem treballat aquesta realitat augmentada amb l'aplicaci贸 al tel猫fon m貌vil de "Quiver". En aquesta ens hem situat amb el nostre grup de treball, i el professor ens ha repartit un dibuix el qual hem pintat al nostre gust. Una volta l'hem pintant per mitj脿 de l'aplicaci贸 de Quiver, l'ha detectat i aquest dibuix i l'ha transformat a la realitat augementada, el dibuix tenia moviment. Ens ha quedat aix铆:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada