diumenge, 17 de desembre del 2017

Activitats fotografia

ACTIVITAT 1
En aquesta activitat el que hem fet és, agafar una fotografia creada per nosaltres mateix amb algun tipus de contingut nadalenc, i editar-la. Per per açò, és a dir, el procés de l'edició, he utilitzat l'aplicació d'aviary.
Es molt fàcil de fer-li ús, en primer lloc, hem d'entrar al nostre buscador de google i escriure el nom d'Aviary. Una volta dins, cliquem l'opció d'editar la nostra fotografia. I amb clicar en eixa opció, t'ofereix l'oportunitat de crear en eixe mateix la foto o bé, pujar-la des de el teu ordinador. Una volta elegida la foto, ens dona moltes opcions per editar-la. Podem afegir text, ficar filtres, dibuixos etc. Tot al nostre gust. 
El meu exemple de fotografia que he editat amb un missatge nadalenc és aquest:



ACTIVITAT 2
En aquesta activitat el que hem de fer és crear una tarjeta de felicitació nadalenca. Ha de transmetre algún missatge per a aquesta època.
Ho he fet per mitjà de l'aplicació Canva. En aquesta pàgina, ens ofereix moltes opcions per poder crear tarjetes, fotografies, pòsters etc per poder regalar o guardar al nostre gust. 
Per crear aquesta tarjeta el que fem és entrar a aquesta aplicació i una volta dins ens ix l'opció de crear la nostra tarjeta amb les seues corresponents mides a la pàgina principal. Cliquem en aquesta opció i ens apareixen una gran quantitat de fons, imatges, colors etc per poder crear la nostra felicitació de nadal. 
La tarjeta que jo he creat amb l'aplicació de Canva és aquesta:



ACTIVITAT 3
Aquesta activitat consisteix en escriure una paraula que per a nosaltres represente el nadal, i amb una aplicació escriure-la per a que ens la transforme amb lletres de diferents formes i amb fons de diferents colors. L'aplicació que he utilitzat per fer aquesta activitat es la de Spell with flickr, i és tan fàcil com buscar-la en google i la primera opció que ens apareix entrem. Una volta estem dins tan sols hem d'escriure la paraula que nosaltres hem elegit i amb el botó de l'intro ens la crea directament sense fer absolutament res. Si volem canviar o combinar les lletres el que hem de fer es fer clic sobre la lletra que volem canviar o retocar.
La paraula que jo he elegit es la de unió, ja que per a mi el nadal representa els rencontres amb totes aquelles persones que estimem, com familia i amics per poder pasar aquesta festa tots junts. 
El meu disseny ha quedat així:



ACTIVITAT 4
Aquesta activitat consisteix en crear un mosaic amb paraules per expresar el que significa el nadal per a nosaltres. Ho he fet per mitjà d'una aplicació d'Internet que s'anomena Generador de nube de palabras. Quan entrem, hem d'escriure les paraules on apareix l'opció de "lista de palabras", escriguem les paraules que desitgem i despres tenim les opcions d'editar el fons, tema, tipus de lletra etc
El meu mosaic a quedat d'aquesta forma:


ACTIVITAT 5
Aquesta activitat consisteix en crear un conte infantil de temàtica nadalenca i que transmeta algun valor per als xiquets i xiquetes. Per fer açò hem utilitzat la pàgina de "Story.bird". Quan entrem ens registrem i ja podem crear el nostre conte. Agafem una portada i després ja podem elegir les imatges i el text del llibre. El meu conte s'anomena "El somni d'Aleix" i és aquest: Enllaç Storybird



















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada